Yleinen

Rannassa svengaa

11.6.2019

Kuumat kesäyöt, nihkeä iho ja hyvä musi­ik­ki. Monipuolisen ohjel­mansa ja ain­ut­laa­tuisen tun­nel­mansa vuok­si voi Laivasil­lan aluet­ta Lovi­isan vieresve­ne­sa­ta­mas­sa kut­sua ylpeästi ja epäröimät­tä Suomen parhaak­si ulkoil­mak­lu­bik­si.

Dawn Pen­nin mah­ta­van biisin ensiryt­mien kan­tautues­sa vinyylilau­taselta leg­en­daarisen Salt­bo­dan Radio klu­bin fan­it ryn­täävät kil­van tanssi­lat­tialle – eli muku­lakivetyk­selle. Jo yhdet­tä­toista kesää DJ Trio Fredin, Patan ja Rubyn soit­ta­ma soul-, funk- ja reg­gae-pain­ot­teinen ulkoil­mak­lu­bi kut­suu Suomen grooveim­paan ulkoil­madiskoon. Tänä kesänä SBR soi 15.6., 6.7., 27.7. ja 17.8. Stay tuned.

Salt­bo­dan lupaa pait­si lisää Soul & Jazz­ia, myös keikan hur­maaval­ta B.S.T.O. Bandil­ta sekä revit­te­lyä DJ Bunuelil­ta. Lisäk­si jatkoa saa lovi­isalaisen laula­ja-laulun­tek­i­jä Väinö Honkasen lanseer­aa­mat ”Lät­tykestit”, joil­la tar­jol­la on vinyyle­jä ja live-musaa suurel­la paikallisel­la katraal­la. Pidä silmäl­lä Café Salt­bo­danin FB-sivu­ja artis­teista ja päivämääristä. Salt­tik­ses­sa on kesän kivoim­mat bileet!

KESÄYÖ OLI KUUMIN KAI ….

Sis­arusten Susan­na ja Lin­da Holm­ber­gin luot­saa­ma Café Laivasil­ta lel­lii live­musi­ikin ystäviä. Kun meren äärel­lä ole­va teras­si muut­tuu estradik­si, jol­ta soi livenä rokkia, pop­pia ja cov­ere­i­ta, koko ranta jytää ja joraa mukana lep­poisas­sa tun­nel­mas­sa. Satoi tai pais­toi. Täältä saat myös kaupun­gin parhaat kesäpuri­laiset. ”Mest går det nog åt bodans schnit­zlar, kyck­lingko­r­gar och bacon­ham­bur­gare”, berät­tar Susan­na. Läm­pöä imeväl­lä aurinkoteras­sil­la tankkaat sopi­vasti tanssiener­giaa ennen liveil­lan alka­mista. Ja jora­ta voi pait­si molem­mil­la koti­maisil­la myös englan­niksi.

 

0