Ruoka

5 x kesäruokaa

19.6.2018

Tekee mieli sitten silakkapihvejä, sushia tai vaikka kunnon Tikka Masalaa – täältä niitä saa!

Café Saltbodan

Varma kesän merkki on, kun Café Saltbodan avaa ovensa Laivasillalla.  Saltbodanin terassilla vienossa merituulessa leijailee kuuluisien silakkapihvien tuoksu, ja jossain lähistöllä joku tervaa puista venettä. Kalaruokien ystäville Saltbodanin saaristolaispöytä on aivan must!

Laivasilta 4, Facebook: Café Saltbodan

Pahuna

Loviisan oma nepalilainen ravintola ihastuttaa laajalla valikoimalla ja sydämellisellä palvelulla. Ja se pehmeä, ihana naan-leipä – with extra garlic, please!

Mariankatu 20, ravintolapahuna.fi

Oishi Sushi

Loviisan ravintolamaailman uusimman tulokkaan Oishi Sushin ruoka on nimensä mukaisesti herkullista. Nigirit, makirullat ja kiinalainen buffet täyttävät lautasen tuossa tuokiossa – ja nopeasti se myös tyhjenee. Tervetuloa Oishi!

Kuningattarenkatu 11, II krs, Facebook: Oishi Sushi Loviisa

Sakura

Torin laidalla sijaitseva Sakura on lounastajien lemppari. Sakuran bravuuri, itsetehdyt falafelit keräävät nälkäisiä suita jonoksi asti, joten falafelpäivänä kannattaa Sakuraan suunnata hyvissä ajoin! Muista myös sushiperjantait!

Brandensteininkatu 11, sakuracatering.com

Ölvin

Alakaupungin oma krouvi Ölvin avaa kesäkaudella uusin voimin. Uusien vetäjien myötä uusi menu on pullollaan rehtiä terassiruokaa mehevistä pihveistä raikkaisiin salaatteihin. Ruokaa, juomaa ja rentoa kesäfiilistä, niistä on Ölvin tehty!

Mariankatu 1, Facebook: Oy Ölvin Ab

Koonnut  Fanni Fagerudd Kuvat Päivi Ahvonen,  Fanni Fagerudd, Kalevni Ketoluoto

Instagram has returned invalid data.

Follow Us