Yleinen

Pyörän selässä, Loviisa sydämessä

15.6.2018
Pyörän selässä - Wilfried

Saksalainen Wilfried on pitkällä pyöräretkellä kotiseudultaan kohti Pietaria. Matkalla hän osui Loviisaan ja löysi Tamminiemen campingalueen, jota vasta kunnostettiin avajaisia varten.

 

– Loviisa Camping on uskomattoman hieno leirintäalue, aivan ainutlaatuinen. Vaikka paikkaa ei ollut vielä avattu, minut toivotettiin avosylin tervetulleeksi. Ja koska palveluja ei ollut vielä saatavilla, sain yöpyä veloituksetta. Kiitos siitä! Sydämellinen vastaanotto tuntui tosi hyvältä.

Kun Wilfried näki, miten Loviisan campingalueella paiskittiin töitä ja laitettiin paikkoja kuntoon, hän pyysi päästä mukaan ja auttoi parhaansa mukaan. 

Nyt matka jatkuu kohti Kotkaa ja sieltä Pietariin – pyörän selässä, Loviisa sydämessä. 

 

 

 

 

Vuolaita kiitoksia, onnen kyyneleitä ja ylpeyttä Loviisa Campingin kesäkauden avajaisissa. Alueella on uurastettu ja puhallettu yhteen hiileen kohti yhteistä tavoitetta – leirintäalueen avaamista yleisölle ja kaupunkilaisille. Ja se näkyy kaikessa: Loviisa-spirittiä parhaimmillaan!

 

 

 

 

 

Tunnelma on kuin Mummolassa – aika hienossa sellaisessa. Kaikille avoimen Loviisa Campingin yhteydessä on myös soutuvene-, kanootti- ja kajakkivuokrausta.

 

 

 

Teksti & kuvat Päivi Ahvonen

 

3
Pikkukaupunki
Instagram has returned invalid data.

Follow Us