Ruoka

Onnea Maija, huippujuttu!

10.12.2020
Hardomin leipä sai tunnustusta saaristolaisleivästään

Suomen Mes­tarin on help­po hymy­il­lä ja Mai­ja Laitikas hymy­ileekin lev­eästi. Hänen saaris­to­laisleipän­sä on voit­tanut Arte­saaniruoan Suomen Mes­taru­u­den 2020 kat­e­go­ri­as­sa tum­mat perin­neleivät.

 

Sin­nikkäästi kohti omaa unel­maansa, ja kohti parem­paa leipää uuras­tanut Mai­ja on totis­es­ti palk­in­ton­sa ansain­nut. Hänen yri­tyk­sen­sä Hardomin leipä on jo käsite arte­saanileip­i­en ystävien kesku­udessa.

Vaik­ka saaris­to­laisleipä pokkasi mital­in, ei muhkea maalaisleipä jää kakkosek­si. Tai ne pul­lat. Tai sämpylät. Jos et usko, maista!

Hardomin leivän myymälä sijait­see ”Nes­teen mutkas­sa” osoit­teessa Län­sikaari 1. Kan­nat­taa tark­istaa FB-sivuil­ta, että puoti on var­masti auki – ainakin jos jalan on liiken­teessä.

FB @hardominleipa

 

 

Grattis Maija!

Mai­ja Laitikas har vun­nit tävlin­gen Math­anverk FM  2020 med hennes skärgårds­bröd. Även om skärgårds­brödet tog förs­ta plat­sen ska man inte glöm­ma bort de goda bullar­na och sem­lor­na. Om du vill nju­ta av nybakade bröd och bakverk kan du gå till Hardomin Leipä butiken som finns på Västersvän­gen 1.

Kol­la öppen­tider­na från deras FB sida @hardominleipa.

2