Mikä Pikkukaupunki

Wednesday, 15th August, 2018
Tämän Pikkukaupungin nimi on Loviisa.

 

Pikkukaupunki on paitsi lehti ja kaupunki myös mielentila ja ilmiö. Se on kertomus ihmis- ja luontoläheisestä elämästä. 
Valtaosa väestöstämme asuu pikkukaupungeissa – meidän pikkukaupunkimme tekee ainutlaatuiseksi sen historia, monipuolisuus ja välitön elämänmeno. 
Loviisa on sympaattinen, kaksikielinen rannikkokaupunki alle tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Merellinen, elävä, aito, välitön, ystävällinen, luova, tapahtumarikas, kultturelli, ja jopa kansainvälinen! 
Kaupunki on pinta-alaltaan isompi kuin Helsinki, Vantaa ja Espoo yhteensä – silti asukkaita on vain 15 000. Kaupungissamme ei siis ole liikennevaloja, parkkipirkkoja saati ruuhkia! Paitsi kaupassa juhannuksena. 
Maaseutua on paljon ja se on elävä. Kyläkoulut säilytetään eikä lakkauteta.

 

Pikkukaupunki-lehti kertoo Loviisan elämänmenosta: ihmisistä, tapahtumista, palveluista, ilmiöistä – suomeksi ja ruotsiksi. Pikkukaupunki-lehti on kunnianosoitus kivalle ja kauniille kaupungille, jossa ihmisen on helppo viihtyä ja jossa vieraat tuntevat itsensä tervetulleiksi. 

 

Painettu aikakauslehti ilmestyy kahdesti vuodessa (issuu.com > pikkukaupunki). Se jaetaan alueella veloituksetta ja myös ulkopaikkakuntalaiset voivat tilata sen veloituksetta itselleen (www.loviisa.fi > pikkukaupunki). Verkkolehti täyttää aukon painetun lehden ilmestymisten välissä. 

 

Tee nojatuolimatka ja tutustu hyvän elämän äänitorveen!

 

Pikkukaupunki_kesa17
Pikkukaupunki
Instagram has returned invalid data.

Follow Us