Ihmiset

Kiitos Vulko!

29.11.2017

Toimitus tykkää, ja niin tykkää varmaan koko kaupunki. Erittäin asiantunteva ja ystävällinen palvelu. Rento meininki. Puhtaat, hienot ammattitaidosta kielivät tilat. Naurua siellä, jutustelua täällä, ripeitä askeleita ja työn ääniä. Ei ihme, että parkkipaikalle kaartaa auto toisensa perään.

Kun Euromasterin lopetusuutiset kantautuivat Ken ja Dani Ryynäsen korviin, he eivät voineet olla toimimatta. 

– Kuormalava-keskus yrityksemme omistaa kiinteistön, jossa Euromasterkin toimi. Kun Euromasterin toiminnalle ei löytynyt jatkajaa, päätimme itse jatkaa rengas- ja huoltotoimintaa päivitetyllä konseptilla. Tällä paikalla on vuodesta 1955 jatkunut historia Loviisassa, olisi ollut sääli menettää se, Vulko Oy:n toimitusjohta Dani Ryynänen kertoo. 

Ryynästen veljesten ansiosta loviisalaisilla on nyt vanhan Vulcon tilalla uusi Vulko. Siellä ei ainoastaan hoideta, huolleta, säilytetä ja myydä renkaita – siellä myös hoidetaan koko autoa ja samalla tavallaan myös sen omistajaa. Ei meistä moni osaa näitä asioita itse tehdä. 

 

Konsepti kohdallaan

Kun allekirjoittaneelta puhkesi rengas ja auto jäi siihen, kävi Niklas Nordman Vulkolta heti puhelinsoiton jälkeen katsastamassa vaurion. Koska uusi rengas oli saatavilla vasta viikon päästä, hän kaivoi jostain lainaksi vanhan renkaan ja asensi sen hätäavuksi paikoilleen, tilasi uuden ja soitti kun se oli tullut.

Juuri näin sen pitää mennä – eikä asiakas voisi olla kiitollisempi!

Päivi Ahvonen

1
Pikkukaupunki
Instagram has returned invalid data.

Follow Us