Ihmiset, Kulttuuri

Etsitkö luovan työn tekijää?

29.11.2017

Loviisa Creative on luovan työn alusta, joka kokoaa yhteen loviisalaiset luovien alojen ammattilaiset.

 

– Loviisa Creative ei ole yritys, yhdistys eikä osuuskunta, vaan henkilögalleria. Siinä esittäytyvät loviisalaiset luovan työn ammattilaiset, joilta yksityishenkilöt ja yritykset voivat tilata töitä: ideasta konseptiin ja aina lopputuotteeseen asti.

Alustan alullepanijan Päivi Ahvosen mukaan näiltä loviisalaisilta ammattilaisilta voi tilata esimerkiksi sävellyksiä, kuvituksia, valokuvia tai kirjan.

– Ja miksei myös lanseerauksen, tapahtuman, näytelmän, puvustuksen tai vaikkapa maskeerauksen – ja varsinkin ”laatikon ulkopuolelta ajattelua”.

Sivusto elää, ja mukaan tulee koko ajan uusia luovia tekijöitä, joiden palvelut tulevat tarjolle.

– Jos olet loviisalainen luovan toimialan päätoiminen ammattilainen tai ammatinharjoittaja ja haluat olla mukana, ole yhteydessä sivustoa koordinoivaan Creative Peakiin.

 

Hyviä kokemuksia yhteistyöstä

Kunnallisen ja yksityisen sektorin toimijat, eli kaupungin eri toimialat ja yritykset, voivat löytää sivustolta tekijän tai osallistujan omaan projektiinsa.

– Mitä jos kuljetusliikkeesi auton suunnittelisikin taiteilija tai vuorovaikutusseminaarin vetäisi näyttelijä, Päivi Ahvonen vinkittää.

Ahvonen korostaa, että uudenlaista ajattelua tarvitaan alalla kuin alalla, ja rajat ylittävä yhteistyö voi parhaimmillaan tuottaa erinomaisia tuloksia.

– Tästä on hyviä kokemuksia muun muassa vanhuspalveluiden ja taiteilijoiden yhteistyössä. Ehkäpä sinunkin yrityksesi voisi hyötyä luovan ammattilaisen käyttämisestä seuraavassa projektissa, johon kaipaat vähän lisäinspiraatiota!

 

www.loviisacreative.fi

4
Pikkukaupunki
Instagram has returned invalid data.

Follow Us